Restaurant

L'Aperovino serveert je het beste van twee culinaire werelden. Met respect voor de klassiekers geven wij onze eigen creatieve draai aan de traditionele, verfijnde keuken. Kom binnen en proef de klassieke Franse keuken met kwaliteitsvolle seizoenproducten, liefdevol afgekruid met frisse mediterrane, Aziatische en exotische toetsen!

A la carte, menu
en lunch

Elke zes weken presenteren wij een nieuw menu, aangepast aan de seizoenen. We serveren vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier desserts. Kies à la carte of geniet van een van onze vaste menu's: vier, vijf en zes gangen vol heerlijkheden, bereid om jouw smaakpapillen te verwennen. Fan van de Belgische klassiekers? Proef pure nostalgie op je bord met onze traditionele lokale gerechten.

Zaken- of privélunch?

Laat je verwennen en geniet van het voor- en hoofdgerecht van de dag.

Aangepaste wijnen

Wijnrestaurant L'Aperovino is een plek waar wijn en food in balans zijn. Met zes witte en zes rode wijnen op de kaart is er altijd een perfect wijn om te blenden met jouw gerecht en persoonlijk smaak. Sommelier Julie kent iedere klant en verrast je bij elk bezoek met nieuwe vondsten die perfect matchen met jouw persoonlijke smaak, maar ook mooi blenden met het gerecht op je bord.

Meer spannende wijnen ontdekken? Bezoek onze wijnbar boven en proef van meer dan 100 referenties, de meeste verkrijgbaar per glas.

Wijnbar

Meet Victor Cornelis, chef-kok van onze bruisende keuken

Met zijn aanstekelijke energie, maar ook liefde voor koken brengt hij de wereld op jouw bord. Zijn solide ervaring in topzaken als Cuiness 33, Más Brasa, Souffleur 2.0 en Pur Sang vult hij aan met inspiratie en invloeden uit zijn favoriete reisbestemmingen. Van Thaise prikkels naar Mediterrane puurheid tot Vlaamse klassiekers, elk bordje is een culinaire belevenis die je meeneemt op zijn ontdekkingstocht naar het ideale smakenpalet.

Maak kennis met Julie, jouw gastvrouw en sommelier

Julie De Mey heet je welkom in haar smakelijke wereld van fijne wijn en gastronomie. In 2022 verhuisde ze het concept van L'Aperovino van Maldegem naar Brugge. Sinds haar opleiding tot sommelier aan De Groene Poorte verloor ze haar hart aan het Venetië van het Noorden. Haar wijnbar vestigen in Brugge voelde daarom als thuiskomen. Op vandaag is L'Aperovino een avontuur in twee verdiepingen: een warme wijnbar boven en een fris restaurant beneden. Kom binnen en ontdek de twee kanten van Julie's wereld.