Wijnbar

Schuif in de wijnbar op de bovenverdieping van L'Aperovino aan bij de grote houten bar of kies een knus plekje in de loungefauteuils. Met 100 referenties op de wijnkaart serveert sommelier Julie altijd een nieuwe ontdekking voor je smaakpupillen: wereldwijnen, natuurlijke wijnen en klassieke wijnen. Goed om te weten: de meeste zijn verkrijgbaar per glas.

Onze wijnen zijn met liefde gebotteld en zorgvuldig geselecteerd. Julie kiest elke fles eigenhandig bij grote wijnhandelaars en kleine wijnboeren wereldwijd: van Zuid-Afrika over Nieuw-Zeeland tot Californië. Ze gaat daarbij steeds op zoek naar exclusieve, nieuwe smaken. Speelse wijnen die zowel jong lekker drinken als smaakvol rijpen.

Aperitief, degustief en cocktail

Wijn is onze eerste grote liefde, maar we houden ook van sterke dranken: whisky, brandy, rum, madeira,… We serveren een selectie van de beste flessen. Proef zeker onze huisgemaakte limoncello en sambuca. Fan van cocktails? Wij schenken smaakvolle klassiekers met een twist en mixen ook een assortiment aan lekkere mocktails.

Food pairing

Geen wijn zonder food. Op de bovenverdieping van L'Aperovino bieden we een fijne selectie tapas aan: vers gesneden charcuterie en smakelijke kaasschotels met knapperige bruschetta en andere delicatessen.

Zin in meer dan een hapje bij je drankje?
Boek een tafel in het restaurant beneden.

Ontdek het restaurant

Maak kennis met Julie, jouw sommelier en gastvrouw

Julie De Mey heet je welkom in haar smakelijke wereld van fijne wijn en gastronomie. In 2022 verhuisde ze het concept van L'Aperovino van Maldegem naar Brugge. Sinds haar opleiding tot sommelier aan De Groene Poorte verloor ze haar hart aan het Venetië van het Noorden. Haar wijnbar vestigen in Brugge voelde daarom als thuiskomen. Op vandaag is L'Aperovino een avontuur in twee verdiepingen: een warme wijnbar boven en een fris restaurant beneden. Kom binnen en ontdek de twee kanten van Julie's wereld.